De oplossing van BFM

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De oplossing van BFM

Onlangs heeft Nedfilter het agentschap voor de Benelux verkregen van het Nieuw Zeelandse BFM Fittings. BFM Fittings produceert het gepatenteerde BFM Fitting systeem waarbij manchetten zonder gereedschap gegarandeerd stofdicht worden gemonteerd en problemen met standaard slangklem- en koppeling gemonteerde manchetten worden voorkomen.
De BFM Fitting is een systeem ( de oplossing ) waarbij een flexibele manchet en bijbehorende adapters voor een volledige ( 100 procent ), lekvrije en explosie bestendige verbinding zorgdragen.
Voordelen voor onze klanten zijn een schone fabriek, betere hygiëne en minder onderhoud. De BFM fittingen voldoen aan de FDA en 3A richtlijnen.
De BFM fittingen passen uitstekend in het leverprogramma van Nedfilter omdat wij gewend zijn om ons in de processen van onze klanten te verdiepen en daar waar mogelijk verbeteringen aan te brengen aldus Jan Hannink, directeur van Nedfilter B.V.

Foto boven is Jan Hannink directeur van Nedfilter en Blair McPheat, eigenaar en uitvinder van de BFM fitting op het kantoor van Nedfilter in Almere.

Geschreven door

Vlint

Vlint Door onze kennis van solids handling, filtratie, reconditionering en luchtverdeling gaan we door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak. Deze complete en unieke aanpak betekent dat onze technisch... Lees meer