De nieuwe SAFELINE Signature en Profile metaaldetectoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe SAFELINE Signature en Profile metaaldetectoren

Al sinds begin jaren tachtig zijn wij actief in uw industrie met het ontwikkelen en integreren van metaaldetectieoplossingen. Mocht u zich ooit verdiept hebben in de techniek metaaldetectie, dan klinken namen als Gelan en Safeline u waarschijnlijk al bekent in de oren. Namen die aan de oorsprong liggen en verwijzen naar ons huidige bedrijf, Mettler-Toledo Product Inspection B.V.
In de stortgoedindustrie wordt het gevaar op gebied van metaalverontreiniging aangepakt door toepassing van zeven, magneten en metaaldetectiesystemen. Toch blijkt dat het vaak moeilijk is om non-ferro en rvs verontreinigingen te verwijderen uit de productstroom. Zeker als het gaat om kleine draadvormige contaminaties.

Mettler-Toledo Product Inspection presenteert op Solids in Antwerpen met de nieuwe Signature en Profile metaaldetectoren een sterk verbeterde detecteerbaarheid op dit gebied.
Graag bespreken wij met uw op Solids de mogelijkheden om deze technieken in uw proces te integreren. U vindt ons op standnummer 4002.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark