De nieuwe generatie stofemissie analysers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe generatie stofemissie analysers

Het continu meten van stofemissie is voor de industrie steeds belangrijker door de wettelijke eisen waaraan moet worden voldaan. Met behulp van stofmetingen kunt u het productieproces bewaken en tijdig bijsturen. De nieuwe generatie lichtverstrooiing analyser van Durag meet door zijn hoge gevoeligheid zelfs de laagste stofconcentraties.

De nieuwe stofemissie analyser van Durag (DR-320) is standaard uitgerust met een uniek optisch systeem die meting door het hele kanaal mogelijk maakt. De installatie is eenvoudig doordat er op slechts 1 plaats in het kanaal gemonteerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat uitlijnen en handmatige aanpassingen in het proces niet nodig zijn. De analyser is EN-15267-3 gecertificeerd en geschikt voor continue meting van stofconcentraties in kanalen van 0,7 tot 20 meter, standaard tot 600°C.

Wilt u weten wat een stofemissie meting voor uw proces kan betekenen? Neem dan contact op met Inventech Benelux.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer