De nieuwe Eirich D23 menger

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe Eirich D23 menger

Eirich brengt een nieuwe generatie horizontale mengers op de markt. De nieuwe D23 serie is de opvolger van de D22 mengers maar met een geoptimaliseerd ontwerp om aan de huidige klantenbehoeften te voldoen. De D23 is standaard voorzien van een wervelaar en mengster, een nieuw type losklep en een vaste bodem- en wandschraper. De nieuwe D23 menger is ontworpen voor een homogeen, reproduceerbaar en kwalitatief mengsel te produceren in de snelst mogelijke tijd. Ook is de nodige aandacht besteed aan toegankelijkheid en onderhoudsvriendelijkheid van de menger.

De D23 menger wordt ingezet worden voor het homogeen doormengen van beton, mortel, kalkzandsteen, glas, vuurvaste producten en andere gelijkaardige toepassingen. Het ontwerp van de menger is aanpasbaar aan de specifieke toepassing.

De menger D23 is verkrijgbaar in 3 groottes: 1500L – 2250L – 3000L. De eerste twee groottes zijn bijna identiek in hun afmeting. Het verschil is het vermogen van de aandrijfmotor van de wervelaar van 45 kW t.o.v. 55 kW.
Eirich biedt ook een aantal opties aan voor de D23 serie, zoals automatische centrale smering, automatische reiniging, vochtmeting met bodemsensor.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer