COMSOL biedt special topic workshops aan

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: COMSOL biedt special topic workshops aan

Zoetermeer, 23 februari 2012 – COMSOL, wereldwijd leverancier van simulatiesoftware voor multifysische systemen, heeft er dit jaar voor gekozen om zijn aanbod aan workshops te vergroten om zo een nog breder publiek te kunnen bedienen. Naast de reguliere workshops in zowel Nederland als België organiseren zij dit jaar ook workshops op specifieke vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan workshops op het gebied van warmte transport, AC/DC & RF, plasmafysica, vloeistofstroming, structuurmechanica enz.

Tijdens de workshop wordt een demonstratie gegeven, waarin de mogelijkheden van de verschillende vakgebieden worden uitgelicht. Daarnaast krijgen de deelnemers de mogelijkheid om de software zelf te testen. Na afloop wordt er een 14-daagse trialversie van COMSOL Multiphysics beschikbaar gesteld.

COMSOL Multiphysics is een wetenschappelijke software-omgeving voor het modeleren en simuleren van fysische systemen. Het programma kan berekeningen in een onbegrensd aantal disciplines uitvoeren: warmtetransport, sterkteleer, stromingsleer(CFD), akoestiek, elektromagnetisme, plasmafysica, MEMS technologie en meer. In de wetenschap en techniek wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van simulatiesoftware om een ontwerp, een proces of een product te toetsen aan realistische criteria.

Deelname aan de workshop is gratis en aanmelden kan online via www.comsol.nl/workshops.

Geschreven door

Comsol BV

COMSOL is wereldwijd leverancier van simulatiesoftware voor productontwerp en onderzoek bij technische bedrijven, onderzoeksinstituten en universiteiten. COMSOL Multiphysics® is een geïntegreerde softwareomgeving voor het modelleren van fysische fenomenen en het... Lees meer