Composiet silo 80m³ voor de opslag van cement

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Composiet silo 80m³ voor de opslag van cement

In het diepe zuiden van Nederland heeft M.I.P. een 80m³ – Ø 3.500 mm cementsilo mogen leveren. Door het lichte eigengewicht van deze silo, was het mogelijk om de silo op een bestaande bok te plaatsen. Door de goede thermische eigenschappen en spiegelgladde binnenwanden is de gekozen composieten silo de beste keus voor de klant.

De silo is zeer compleet uitgevoerd met een gegalvaniseerde bordes met rondgaande leuning van 1.250 mm hoog. Via een kooiladder is het bordes bovenop de silo te bereiken. Wanneer de silo vol is volgt er een optisch en akoestisch signaal. De beluchting set in de trechter zorgt voor een makkelijke uitstroom van het cement.

geschreven door

M.I.P. nv

M.I.P. is dé leverancier van duurzame opslagsystemen in glasvezelversterkte kunststof (GVK). M.I.P. biedt totaaloplossingen voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen. M.I.P. voert kwaliteit hoog in het... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer