Communicerende TTM temperatuur sensoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Communicerende TTM temperatuur sensoren

TURCK presenteert extreem compacte temperatuur transmitters met een IO-Link interface en is hierdoor geschikt voor elke apllicatie.

Het leveringsprogramma van de TTM temperatuur transmitters van TURCK is uitgebreid met nieuwe modellen in een compacte kunststof of 1.4404 roestvaststalen behuizing met een uitgang die door de klant zelf ingesteld kan worden. Als toevoeging op de analoge uitgang (4…20 mA) in een 2-draads circuit beschikken de nieuwe sensoren zowel over een schakeluitgang als de mogelijkheid om te communiceren met IO-Link. Gebruikers van temperatuur sensoren met verschillende parameters kunnen hierdoor efficiënt het aantal varianten reduceren in zowel de installatie als in spare-part voorraad.

Tevens draagt hier ook het modulaire concept aan bij: Naast de temperatuur sensor met vast aan gebouwde voeler is ook een variant beschikbaar waarbij over een M12 interface een voeler in de benodigde bouwvorm aangesloten kan worden. Zoals bij de andere sensoren uit de TTM serie, zijn ook de nieuwe uitvoeringen met de geïntegreerde elektronica nauwelijks groter dan een M12 connector.

De IO-Link interface biedt de gebruiker naast de parameter- en meetdatacommunicatie ook de mogelijkheid om de uitgangen individueel te configureren. Instelbaar zijn bijvoorbeeld verschillende uitgangssignaalconfiguraties zoals analoge start- en eindpunten, Klant specifieke temperatuur bereiken en ook hysterese- en vensterfuncties in de schakeluitgang.

Geschreven door

Logo van:Communicerende TTM temperatuur sensoren

Turck BV

YOUR GLOBAL AUTOMATION PARTNER TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 5000 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij.... Lees meer