Commander SX

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Control Techniques, producent van elektrische aandrijvingen en besturingen introduceerde in 2000 de Commander SE. Deze Simpele en Eenvoudige frequentieregelaar is uitermate geschikt voor toepassingen in een niet stoffige en natte omgeving. Voor de zeer natte en stoffige omgevingen komt Control Techniques nu met de Commander SX; een frequentieregelaar in een robuuste en IP66 behuizing, NEMA 4. De regelaar is geschikt voor applicaties in tal van industrieën zoals voeding, drank, papier, textiel, verpakking, kortom overal waar machines draaien in stoffige en natte ruimtes en die regelmatig gereinigd moeten worden.

De Commander SX is ontwikkeld voor directe wandmontage zonder extra behuizing op de muur, onder de transportband of bij de pomp.

De Commander SX komt uit in drie groottes met een vermogensrange van 0,75 tot en met 7,5 kW in 3 fase 380-480 Volt. Diegene die bekend is met de Commander SE herkent de simpele parameterstructuur ook in de Commander SX.

Standaard is de Commander SX uitgevoerd met Modbus RTU en kunnen als optie Profibus of een andere gangbare veldbus in de regelaar ondergebracht worden. Dit maakt de Commander SX ook geschikt als onderbouwregelaar voor transportsystemen waarbij grote afstanden afgelegd moeten worden.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark