Cognex introduceert vision-systeem van de nieuwe generatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cognex introduceert vision-systeem van de nieuwe generatie

De In-Sight Micro is een compleet optisch systeem ter grootte van een remote-head camera en is daarom ideaal voor gebruik in zeer krappe ruimtes op robots, productielijnen en machines. Hij is niet alleen klein, maar kan ook flexibel worden aangebracht dankzij een unieke, non-lineaire calibratietool. Hiermee kan de In-Sight Micro worden bevestigd onder een hoek van tot 45 graden, zodat hij ook voor moeilijk te bereiken applicaties kan worden gebruikt.

“Het echt revolutionaire aan het In-Sight Micro vision-systeem is dat machinaal gezichtsvermogen hiermee veel betaalbaarder en daardoor voor veel meer mensen toegankelijk wordt,” zo zegt Justin Testa, de Senior Vice President van Cognex. “Zelfs gebruikers die geen ervaring hebben met machinale optische systemen, kunnen deze toepassingen nu zonder problemen installeren en gebruiken.”

Er zijn vijf nieuwe modellen van de In-Sight Micro beschikbaar in verschillende prijs-, prestatie- en resolutieklassen. In-Sight Micro bevat de Cognex vision tool library voor het breedste spectrum aan optische applicaties binnen de breedste waaier aan industriële toepassingen.

Het unieke VisionView 700 operator interface panel maakt het gemakkelijker dan ooit om productieprocessen zonder pc te monitoren. Zodra hij is verbonden, detecteert het automatisch alle Cognex vision-systemen op het netwerk en geeft het tegelijk de informatie van maximaal negen vision-systemen naast elkaar weer.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark