Cargill en KSE versterken samenwerking

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cargill en KSE versterken samenwerking

Cargill’s diervoeder business zal haar productiecapaciteit in Spanje stroomlijnen door middel van het uitbreiden van haar faciliteit in Mequinenza met een additionele state-of-the-art productiefaciliteit. Om dit te verwezenlijken, versterkt Cargill haar samenwerking met KSE Process Technology, die een sleutelrol vervult in dit project.

De nieuwe faciliteit wordt uitgerust met de nieuwste technologieën voor de productie van nutritie voor dieren. Dit omvat verscheidene ALFRA doseer- en weegsystemen, flexibele silo’s voor de opslag van grondstoffen en een oplossing voor intern transport van KSE. Deze uitbreiding zal de productkwaliteit, klantenervaring en het logistieke proces verbeteren.

“De nieuwe operatie biedt perspectief voor onze activiteiten in Spanje op het lange termijn,” aldus Alberto Martínez, managing director voor Cargill’s diervoeder business in Spanje. “Spanje blijft een groeiende markt en om te kunnen voldoen aan de vraag, moeten producenten voortdurend professionaliseren en hun activiteiten verbeteren,” aldus Martínez. De uitgebreide faciliteit wordt naar verwachting het derde kwartaal van 2017 in bedrijf genomen.

Geschreven door

Logo van:Cargill en KSE versterken samenwerking

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer