Camozzi sponsor van Morbidelli in FIA WTCC 2014

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Camozzi sponsor van Morbidelli in FIA WTCC 2014

Na de uitstekende resultaten van autocoureur Gianni Morbidelli, die in 2013 Europees Kampioen Superstars werd in een Audi RS5, besloot pneumatiek leverancier Camozzi om verder in de autosport te investeren met de sponsoring van de Italiaan in het racecircuit.

In 2014 legt Camozzi de focus op Gianni Morbidelli die dit seizoen uitkomt in het FIA WTCC circuit in een Chevrolet RML Cruze TC1 van het Duitse ALL-INKL.COM München Motorsport team. Het FIA WTCC kampioenschap vindt plaats op de bekendste racecircuits van de wereld en is op Eurosport en veel andere media te zien.

In het weekend van 21-22 juni is de door Camozzi gesponsorde Morbidelli te zien op het circuit van Spa Francorchamps in België. Hij komt hier uit in dezelfde klasse als de Nederlandse Tom Coronel, die eveneens in een Chevrolet RML Cruze TC1 rijdt.

Geschreven door

Camozzi Automation B.V.

Camozzi is één van de grootste Europese producenten van pneumatische en elektrische aandrijftechniek en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Naast een hoogwaardig standaard leveringsprogramma kunnen wij u ook... Lees meer