Cal Maxvu Rail serie bij Isotron Systems

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cal Maxvu Rail serie bij Isotron Systems

Isotron Systems brengt de kosteneffectieve MaxvuRail serie van West Control solutions op de markt. De serie bestaat uit een procesregelaar, een universele transmitter en een alarmunit voor de industriële en laboratorium markt. De MaxvuRail serie heeft een zeer smalle paneel voetprint van 100mm x 22,5mm en is daardoor in besturingskasten waar weinig ruimte is toch eenvoudig te plaatsen. Deze nieuwe modules zijn eenvoudig in te stellen en makkelijk in uw besturing te integreren.

Helder display
Het display van de Cal Maxvu rail modules heeft een zeer hoog contrast door het toepassen van de laatste Oled technologie. Door dit scherpe tekst/grafisch display is de unit eenvoudig te bedienen en te configureren. Door een eenvoudige instelling zal het display na een bepaalde tijd uit gaan. Dit bespaart energie en het display heeft men vaak ook niet nodig omdat de unit in de besturingskast is ingebouwd.

Eenvoudig set-up menu
De Maxvu-rail is speciaal ontwikkeld om eenvoudig en snel te kunnen configureren. Het intuïtieve menu is makkelijk te bedienen door de 3 knoppen aan de voorzijde van het apparaat. Bij de eerste maal opstarten van het apparaat komt men in het standaard set-up menu. Hiermee kan men de unit instellen voor 90% van uw applicaties. Zodra deze instellingen eenmaal gewijzigd zijn komt men bij het opstarten altijd in het bedienermenu terecht. Wil men de Maxvu Rail net wat anders instellen, dan heeft de unit een geavanceerd menu. Hierin kunnen standaard instellingen naar eigen wens worden aangepast. Alle set-up menu’s zijn met een wachtwoord beveiligd.

PC configuratie software
Naast het instellen met de hand van de Maxvu Rail, is er een gratis sofware pakket verkrijgbaar. Middels een speciale kabel is de Maxvu Rail te programmeren via deze software. De programmeerpoort van de rail zit aan de voorzijde van de unit waardoor hij makkelijk bereikbaar is. De software is in stappen makkelijk in gebruik en voor iedereen te begrijpen. Er is ook een speciale wizzard in de software aanwezig. Deze loodst u makkelijk door de instellingen heen en geeft duidelijke uitleg over de mogelijke instellingen. In de software wordt duidelijk in het rood aangegeven wanneer een instelling niet mogelijk is. Het maken van fouten wordt hierdoor tot het minimum beperkt. De instellingen kunnen makkelijk in een xml file worden opgeslagen om later weer gebruikt te worden. Alle instellingen kunnen eenvoudig afgedrukt worden zodat deze als naslagwerk kan worden bewaard.

Markten
De Cal Maxvu rail zorgt voor een betrouwbare en betaalbare oplossing in applicaties waar processen goed en nauwkeurig geregeld of gemonitord moeten worden. Dit kunnen processen zijn in de plastic- en rubberindustrie, de voeding- en genotsmiddelenindustrie, de life science industrie, de laboratoria en vele andere industrieën waar proces- en temperatuurregelingen van belang zijn.

Datasheet PDFicon.arrow--dark

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer