Cadmes op KOG Systems 2008

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cadmes op KOG Systems 2008

Software-leverancier Cadmes staat op 11 en 12 juni op KOG Systems 2008. Hier kan kennis worden genomen van trends in de klantordergestuurde industrie. Elementen om de productie efficiënter te organiseren komen aan bod. Cadmes toont er PDMWorks Enterprise, Tacton, DriveWorks, SmarTeam en Actify Design Share.

DriveWorks gaat uit van een configureerbaar ontwerp in SolidWorks, waar Tacton ook uit kan gaan van een abstract productmodel. Afhankelijk van de behoefte in een bedrijf die de aanzet geeft tot het organiseren via productregels wordt één van beide ingezet. Wat betreft PDM-producten, dekt Cadmes de hele range van behoeften af met de PDM/PLM-oplossing SmarTeam en PDMWorks Enterprise, die beide integreren met onder andere SolidWorks.

Dhr.Koomen, Techn.Manager van Cadmes, zal een lezing geven over de keuze tussen verschillende productconfiguratoren en Dhr.Pleiter, Director Information Technology- Oshkosh Corporation, zal er uitleggen welke processen er bij Geesink-Norba bij de PDM-implementatie zijn doorlopen en welke behoeften er zijn ingevuld.

Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie.
Cadmes levert onder andere SolidWorks, Cimatron, PDMWorks Enterprise, SmarTeam, DriveWorks, Tacton, CamWorks, Actify en Mastercam

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer