Cadmes eerste Preferred Educational Reseller voor de Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Software-leverancier Cadmes is de eerste SolidWorks-reseller voor de Benelux die zich Preferred Educational Reseller (PER) mag noemen. Deze kwalificering is op 8 mei toegekend. Eén van de voorwaarden om zich zo te mogen noemen is dat er een educatieve manager moet worden vastgesteld, die samen met het educational technisch team de belangen en behoeften van de opleidingsinstituten behartigt. Daarnaast volgt dit educational team een speciale training en moet de klanttevredenheid over de reseller, door SolidWorks gemeten, hoog scoren.

Educational
SolidWorks is de enige CAD-leverancier die het meest complete pakket voor de commerciële branche ook aanbiedt aan VMBO’S, ROC’s, MBO’s, Hogescholen en Universiteiten, waarbij andere leveranciers vaak alleen de basisapplicatie CAD leveren. Meer dan 75% van de hoogst genoteerde academische instellingen ter wereld hebben uitgebreide technische illustraties en CAD-uitleg met SolidWorks-software. VMBO’s en ROC’s met opleidingen in de metaalsector hebben onlangs de keus gemaakt om SolidWorks aan hun standaard examenpakket toe te voegen.

Zomerschool
Educatieve instellingen die zich inschrijven voor de zomerschool van Cadmes krijgen hier tien licenties bij en tevens recht op deelname aan het examen CSWA (Certified SolidWorks Associate). Inschrijven kan via onze website.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer