Cadmes aanwezig op Technische Industriële Vakbeurs

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cadmes aanwezig op Technische Industriële Vakbeurs

Op 1, 2 en 3 september is Cadmes aanwezig op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV). De TIV is een beurs waar ondernemers en geïnteresseerden in de technische industriële branche elkaar ontmoeten.

Cadmes toont er drie dagen lang demonstaties van haar diverse producten. Zo geeft zij alvast een voorproefje van SolidWorks 2010 deze komt in oktober 2009 uit.

SolidWorks 2010
Op het gebied van samenstelling zijn vele essentiële zaken gewijzigd. Zo is er nu een nieuwe interface om mates te bekijken en aan te passen, worden multibody plaatwerkdelen ondersteund en is het aanbrengen van maten in 2D werktekeningen een stuk eenvoudiger.

Robotmaster
CAM geïnteresseerden worden geïnformeerd over CAMWorks 2009 en de nieuwste versie Cimatron. Dochterbedrijf Camnet is ook aanwezig op dezelfde stand en demonstreert o.a. Robotmaster. Sinds kort is Camnet exclusief dealer van Robotmaster in de Benelux.

De Technische Industriële Vakbeurs kenmerkt zich door zijn full-service-formule. De beurs is geopend van 1 t/m 3 september van 14.00 tot 22.00 uur. Bezoek Cadmes op standnummer 460. Registreer u voor via onze website en krijg gratis toegang.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer