Cadmes aanwezig op Open House te Hardinge

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cadmes aanwezig op Open House te Hardinge

Van 23 tot en met 25 april vindt, voor de achtste keer, de OpenHouse bij Hardinge plaats. Dit jaar zijn CAMNet en Cadmes hier ook bij uitgenodigd. Tijdens deze dagen vinden er doorlopend presentaties plaats. Op diverse machineopstellingen zal te zien zijn hoe je door het gebruik van moderne technologieën meer rendement kunt behalen.

CAM-oplossing
De deelnemers aan de OpenHouse laten zien hoe met het gebruik van goede gereedschappen, spansystemen en externe programmering een kortere doorlooptijd is te realiseren. Hierdoor kunnen bedrijven de kostprijs van het product aanzienlijk verlagen.

Cadmes, met haar dochteronderneming CAMNet zullen tijdens de OpenHouse geïntegreerde en stand-allone CAD/CAM oplossingen tonen. Van 3- tot en met 5-assig simultaan bewerken. Tevens worden diverse frees- en draaibanken aangestuurd met deze systemen.

De overige deelnemende partners aan deze OpenHouse zijn: Renishaw, Siemens, Erowa, QTH en QCT.

Hardinge
Hardinge is onderdeel van de internationaal opererende Hardinge Group. Hardinge in Nederland is leverancier van geavanceerde industriële verspanende machines. Hardinge organiseert dit jaar voor de achtste keer een OpenHouse.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer