Busch Vacuum Pumps and Systems

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Busch Vacuum Pumps and Systems

Na de introductie van de ATEX richtlijnen in 2003 is de productportfolio van Busch aangepast aan de nieuwe normen. Om oplossingen te kunnen bieden aan de verschillende industrieën waar de ATEX richtlijnen van toepassing zijn, heeft Busch een zeer breed aanbod vacuümpompen die in een ATEX geclassificeerde ruimte of proces ingezet kunnen worden. Zowel voor toepassing in stoffige omgevingen als voor omgevingen met explosieve dampen heeft Busch diverse pompprincipes in het leveringsprogramma.
De portfolio van ATEX vacuümpompen van Busch bestaat uit de R 5 draaischuifvacuümpompen, Cobra schroefvacuümpompen, Samos SB zijkanaalventilatoren, Mink klauwenvacuümpompen, Panda rootspompen en Dolphin vloeistofringvacuümpompen. Deze pompen kunnen worden ingezet voor pneumatisch transport met zowel vacuüm als overdruk. Ook voor het drogen van product met behulp van vacuüm worden de genoemde pompen veel toegepast.
Explosierisico’s zijn geminimaliseerd door middel van het toepassen van een specifiek filtersysteem en het monitoren van de pomptemperatuur.
Wilt u een kosteloze analyse van úw ATEX toepassing? Bel Busch: 0348 – 46 23 00

Busch: blijven werken aan oplossingen voor de toekomst!

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark