Brochure Master hygiënische weegband, model HCH WBF

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Brochure Master hygiënische weegband, model HCH WBF

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. heeft onlangs een brochure uitgebracht van de nieuwe Master hygiënische weegband, geschikt voor uiteenlopende toepassingen in met name de foodsector.

Het betreft hier een weegband met High Care Hygienic uitvoering, ontworpen voor het schoonmaken in een natte omgeving. De zijgeleidingen kunnen worden weg geklapt en de omkeer trommel kan worden omgeklapt, zodat er ook tussen de band goed gereinigd kan worden. Uiteraard is het hele ontwerp gericht op hygiëne.

Verder voldoet het ontwerp van de band aan de eisen voor een goede weging. Op de weegband wordt één weeg rol gemonteerd en een bandsnelheidsopnemer. De weegprocessor verwerkt de signalen (gewicht en snelheid) tot kg/uur of ton/uur en een totaaltelling in kg of ton.

Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat o.a. uit de Master bandwegers, weeg/doseerbanden, schroefweegsystemen, Bulkslide flowmeter, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells, indicators.

For information:

Geschreven door

Logo van:Brochure Master hygiënische weegband, model HCH WBF

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer