Brabender verbreedt gamma doseerbandwegers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Brabender verbreedt gamma doseerbandwegers

In navolging op het FlexWall® doseerprogramma, die zijn uitgebreid met een “Food Design” en een “Sanitary Design”, heeft Brabender Technologie KG nu ook haar productlijn van doseerbandwegers verbreed.

Deze nieuwe uitvoeringen doseerbandwegers zijn vanaf nu nog beter geschikt voor het doseren van stortgoed onder hygiënische voorwaarden in de chemie-, pharma en voedingsmiddelenindustrie.

Bijzonder aan het ontwerp is onder andere de mogelijkheid om de machine te strippen zonder gebruik van gereedschap en dus zeer snel en eenvoudig demontabel voor een goede reiniging, mede door gebruik van het zijdelings uitschuifbare bandframe.

In het nieuwe design zijn uiteenlopende combinaties mogelijk van materialen en uitvoeringsdetails zoals onder meer een SEW Aseptic aandrijving; RVS klemmenkasten; transparante kunststof zij- en bovendeksels etc. De uitvoering is per toepassing af te stemmen op de wensen van de eindklant.

Geschreven door

Logo van:Brabender verbreedt gamma doseerbandwegers

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer