Bomatech introduceert mobiel laadsysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bomatech introduceert mobiel laadsysteem

Veel ondernemers hebben een dringende behoefte aan flexibiliteit.

Hiervoor heeft Bomatech een buischroefsysteem ontwikkeld dat eenvoudig te verplaatsen is zodat producten verladen kunnen worden op elke gewenste locatie.

De schroef is scharnierend opgesteld op een verrijdbaar frame en kan met een hydraulische cilinder op werkhoogte worden gebracht met als gevolg dat tijdens het verplaatsen van de transporteur het zwaartepunt laag blijft en de benodigde doorgangshoogte gering is. Daarnaast is de aandijving standaard voorzien van een frequentieomvormer waardoor de schroef een breed scala aan materiaalsoorten kan transporteren en productschade tot een minimum beperkt blijft.
De schroef heeft een capaciteit van 70 T/h.

Gedurende de ontwikkeling van deze machine is een gedegen kwaliteit voor een redelijke prijs een van de belangrijkste uitgangspunten geweest waadoor deze apparatuur zeer concurerend aangeboden kan worden.

Voor clienten die deze apparatuur tijdelijk nodig heben en voor wie aanschaf een te dure optie is biedt Bomatech de mogelijkheid om deze machines te huren.

Geschreven door

Bomatech B.V.

Specialist in het ontwerpen, tekenen en bouwen van machines, productielijnen en fabrieken voor de voedings-, diervoeder- en recyclingindustrie. Onze missie is om onze opdrachtgevers te voorzien van de maximaal haalbare... Lees meer