Bienfait vertegenwoordigt Hüttlin zweefbedtechnologie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Bienfait heeft de vertegenwoordiging van Hüttlin zweefbed technologie verworven. Deze technologie is voor diverse toepassingen geschikt. De meeste toepassingen worden gevonden in de farmaceutische industrie. Daar worden de installaties traditioneel ingezet voor het mengen en drogen van producten, het granuleren van poedervormige massa`s, als ook voor het coaten van poeder, granulaat en pellets.

Ook in de chemische industrie wordt de Hüttlin zweefbed technologie toegepast bij bijvoorbeeld het sproeidrogen van granulaten (als bescherming tegen schadelijke stoffen), of voor het coaten van kunstmest.

Verder worden veel toepassingen gevonden in de levens- en genotsmiddelen industrie o.a. bij instantgranulaten voor dranken en soepen en voor kruiden- en suikergranulaten. Natfilterkoeken van koffie, thee en tabak kunnen gedroogd worden en bij thee en theegranulaten word aromatisering bereikt door het coaten van het product.

Geschreven door

Logo van:Bienfait vertegenwoordigt Hüttlin zweefbedtechnologie

Bienfait BV

Bienfait is opgericht in Aerdenhout in 1931. Bienfait B.V. heeft in de lang verstreken periode een enorme kennis opgebouwd op de in onze site vermelde industriële vakgebieden. Wij kunnen u... Lees meer