Beursnummer van Solids Processing onmisbaar voor beursbezoek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het href=http://www.solidsprocessing.nl/NL/spb-2006-4.html target=top>beursnummer van Solids Processing besteedt uiteraard ruim aandacht aan de beurs Industrial Processing en de Industriële Week. Met veel artikelen, een interview met de beursmanager, een overzicht van de kandidaten voor de PIP, de Proces Innovatieprijs en een handige plattegrond. En natuurlijk een reeks van nieuwtjes die u op de beurs kunt verwachten.
U vindt het eerste deel van een serie over siloproblemen, een reportage over mengen van poederkool met water, over chocoladeproductie en over een filteroplossing bij Nestlé. Verder is er het eerste deel van een uitgebreide handleiding over feeders en hoe de juiste feeder te kiezen, geschreven door Sharon Novak, een worldwide specialiste op dit gebied.
Over vacuumtransport is er een technisch artikel én een praktijkoplossing bij SBF Wilba. En Pieter Zeeuwen, internationaal safetyconsultant, laat zijn licht schijnen over Atex, de risico`s en de mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over olievrije perslucht gehad, de handling van FIBC`s (big bags) en het artikel over zeven bij Zeelandia…..

Een dik nummer, met voor u ongetwijfeld bruikbare informatie. Wilt u een gratis proefnummer ontvangen? Klik dan href=’mailto:[email protected]?subject=Proefnummer Solids Processing Benelux&body=Ik wil graag een gratis proefnummer van het blad Solids Processing Benelux aanvragen. Naam: [ ] Adres [ ]’ >hier of bezoek ons op Industrial Processing, Hal 7, stand D108

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark