BARTEC introduceert volwaardige Ex smartphone voor zone 1

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BARTEC introduceert volwaardige Ex smartphone voor zone 1

Na de eerste succesvolle kennismaking tijdens de ONS (Offshore Northern Seas) beurs introduceert BARTEC NEDERLAND b.v. de Impact X op de komende Offshore Energy 14 beurs (28 en 29 oktober Amsterdam RAI).
De Impact X is een volwaardige IECEx en ATEX gecertificeerde high-end smartphone, geschikt voor toepassing in zone 1.

Het op Android gebaseerde explosieveilige toestel is naar alle waarschijnlijkheid ’s-werelds meest intelligente en robuuste mobiele apparaat dat u momenteel op de markt zult vinden. Bij het ontwerp van de Impact X is speciale aandacht besteed aan de audio- en videokwaliteit waarmee de gebruikers over 3G en Wi-Fi kunnen communiceren.
De Impact X is dan ook dé aangewezen oplossing voor het maken van foto’s, het opnemen van haarscherpe 1080p videobeelden en HD video conferencing binnen de zone.

Waarom zou u als gebruiker binnen de zone met minder genoegen nemen? De Impact X kan op het gebied van prestaties en gebruiksgemak de vergelijking met elke high-end smartphone gemakkelijk aan!

BARTEC is al jaren een betrouwbare partner voor explosieveilige oplossingen. Alle kennis en ervaring is bij de ontwikkeling van de Impact X gebruikt. Het resultaat is onder meer het robuuste 2 mm dikke touchscreen van gorilla glas dat ook met handschoenen is te bedienen. Het 4.3” grote scherm heeft een hoge resolutie en is ook in het zonlicht goed leesbaar. De 3 ingebouwde camera’s bieden een optimale beeldkwaliteit onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

De Impact X heeft alle technieken aan boord om mobiele werkers in hun werkzaamheden te ondersteunen met alle denkbare (Enterprise) applicaties waardoor de investering zeer snel is terug te verdienen.

Al deze functionaliteit is gevat in een robuuste aluminium IP 68 behuizing en voorzien van een double capacity batterij. Hiermee is de Impact X maar liefst 400 uur stand-by en 8 uur volledig operationeel inzetbaar.

De lijst met de meer dan indrukwekkende specificaties is te lang om hier te vermelden en we verwijzen u dan ook graag naar onze website.

Dat de Impact X al een onuitwisbare indruk heeft gemaakt blijkt uit het feit dat dit product zelfs nog vóór de officiële lancering door de Norwegian Design Council is onderscheiden met de “Award for Design Excellence” en op de ONS Stavanger 2014 is genomineerd voor de ONS Innovation Award.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers en laat u imponeren door de Impact X.

Geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer