AVA ploegschaarmengers veelzijdig toepasbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: AVA ploegschaarmengers veelzijdig toepasbaar

De AVA ploegschaarmengers (made in Germany) zijn voor tal van mengtoepassingen in te zetten. Voor elke toepassing wordt de menger naar wens uitgevoerd, vaak na een test in het moderne test centrum van AVA in Herrsching (D).

AVA heeft reeds vele mengers wereldwijd geleverd voor eenvoudige mengsels waar een zeer robuuste machine nodig was of juist voor complexe mengsels met een groot aantal componenten (waaronder micro deeltjes), evt. met vetinmenging of vloeistofdosering. De branches zijn o.a. food, (bio)chemie, farmacie, bouwstoffen, afvalverwerking, kunststof, mineralen, ertsen, veevoeder.

Maar de horizontale AVA ploegschaarmenger is niet alleen in te zetten voor allerlei mengopdrachten. Ook granuleren, coaten, bevochtigen en aanverwante processen zijn zeer goed mogelijk en effectief.

De AVA specialisten zorgen ervoor dat uit uw toepassing een maximaal resultaat wordt gehaald, niet alleen door de juiste machine te kiezen vooral ook door de know how die aanwezig is.

En mocht de horizontale menger toch niet de juiste keuze zijn dan heeft AVA tevens verticale mengers, zowel conisch als rechtwandig, in het programma.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

WinProcess

WinProcess is een vertegenwoordiging van diverse ervaren leveranciers in de procesindustrie voor de Benelux Lees meer