Automatisch terugwinnen van stof met de RECOFIL

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Automatisch terugwinnen van stof met de RECOFIL

Dankzij vele jaren ervaring in stoffiltratie biedt WAM Holland een nieuw specifieke oplossing voor het automatisch terugwinnen van stof uit filterhoppers.

De RECOFIL verwijdert het verzamelde stof uit de hopper waarna het pneumatisch wordt getransporteerd naar een opslagplaats, bijvoorbeeld een Big-Bag unit (de Easyfill).

Dit is mogelijk dankzij een innovatief gepatenteerd systeem, welke de aanwezige perslucht gebruikt, en in Dilute Phase de opgevangen stof transporteert. Dit alles zonder hulp van mankracht.

De RECOFIL is vervaardigd uit slijtvast polymeer en heeft extreem compacte afmetingen waardoor hij moeiteloos onder een WAMAIR stoffilter gemonteerd kan worden, dit geldt ook voor bestaande installaties.

De RECOFIL is een veilig en efficiënte oplossing, en geeft geen emissie in de werkomgeving. Tevens is het systeem zelf zeer onderhoudsvriendelijk.

Geschreven door

Logo van:Automatisch terugwinnen van stof met de RECOFIL

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer