Aumund elevatorbanden uit voorraad leverbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aumund elevatorbanden uit voorraad leverbaar

In vele productieprocessen is de elevator een onmisbare schakel en zijn de gevolgen van een kapotte band of ketting enorm. Naast de reparatiekosten betekent een kapotte band (of ketting) veelal ook een lange ongeplande productiestilstand met alle bijkomende kosten en leveringsproblemen.

Deze problemen zijn natuurlijk ook bij ons en onze leveranciers niet onopgemerkt gebleven. Mocht u onverhoopt geconfronteerd worden met een defecte elevatorband is de kans zeer groot dat wij u snel kunnen helpen. Met Aumund beschikken wij namelijk over een partner die een groot scala aan elevatorbanden uit voorraad kan leveren. In geval van calamiteiten wordt er zo snel mogelijk een band op maat gemaakt en voorbereid voor montage op locatie, zodat de productie binnen enkele (werk)dagen hervat kan worden. Ook biedt Aumund deze service aan voor elevatoren die elders gekocht zijn.

Uiteraard is voorkomen altijd nog beter als genezen en Aumund biedt derhalve preventieve onderhoudsinspecties aan. Bij deze inspecties worden de elevatoren uitvoerig gecontroleerd op rek en slijtagesporen en worden de verbindingen gecontroleerd. Aansluitend ontvangt de klant een uitvoerig rapport met aanbevelingen.
Mocht u interesse hebben, vraag ons dan geheel vrijblijvend naar een inspectie- of ombouwvoorstel.

SOLIDS, 2 & 3 Oktober, Ahoy Rotterdam, Standnummer I 1012

Geschreven door

Vermeulen Ingenieursbureau

Al 50 jaar zijn wij het adres voor kwaliteits machines op het gebied van: breken, drogen, zeven, malen recyclen opslag transporteren verpakken Samen met onze partners hebben wij in de... Lees meer