Atlas Copco scoort in Newsweek Green Rankings

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Atlas Copco scoort in Newsweek Green Rankings

Atlas Copco is onlangs in de prijzen gevallen bij de Newsweek Green Rankings – een van ’s werelds belangrijkste zakelijke rankings op gebied van duurzaamheid en maatschappelijke impact. De 500 grootste beursgenoteerde internationale bedrijven worden door Newsweek en partners beoordeeld.

Deze ranking toont niet alleen dat het mogelijk is om als winstgevend productiebedrijf bezig te zijn met duurzaamheid, maar ook dat duurzaam ondernemen gewoon onderdeel kan zijn van de dagelijkse bedrijfsvoering binnen de organisatie.
We zijn er dan ook trots op dat Atlas Copco hoog gescoord heeft in deze lijst; zo zijn we eerste geeïndigd in het industriële segment en staan we op de elfde plaats op de globale lijst.

Duurzaamheid is belangrijk bij Atlas Copco. Onze duurzaamheidsinitiatieven zijn onder andere:
-Focus op energie-efficiëntie van onze klanten
-Vermindering van de CO2-uitstoot
-Hergebruiken van afvalstoffen
-Projecten voor drinkwater in landen waar dat nodig is
-Actieve inzet tegen corruptie

Meer informatie over hoe wij duurzaamheid integreren in onze dagelijkse werking vindt u via de link hieronder.

Geschreven door

Atlas Copco Compressors Nederland

Atlas Copco Compressors Nederland Atlas Copco is in 180 landen toonaangevend aanbieder van industriële productiviteitsoplossingen De vestiging van Atlas Copco in Nederland is gesitueerd in Zwijndrecht. Wij leveren lagedruk-, middendruk-, en hogedrukcompressoren, vacuümpompen, stikstofgeneratoren,... Lees meer