ATHEX nu Newson Gale Channel Partner Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ATHEX nu Newson Gale Channel Partner Benelux

ATHEX Industrial Suppliers werd kortelings geautoriseerd door Newson Gale als één van hun Channel Partners, op basis van hun expertise en specialisatie in statische aardingen. De missie van Newson Gale is het aanbieden van technische top-kwalitatieve producten, en het geven van een goede wereldwijde service. Dit bereiken zij door een unieke samenwerking met een wereldwijd netwerk van Channel Partners, waarbinnen ATHEX Industrial Suppliers het aanspreekpunt is voor de Benelux markt (België, Nederland & Luxemburg).

Reeds meer dan 25 jaar is Newson Gale actief op het gebied van beveiliging van mensen en goederen tegen statische gevaren, meer bepaald in industrieën waar processen die aanzienlijke hoeveelheden statische elektriciteit opwekken het potentieel hebben ontvlambare of explosieve omgevingen te onsteken.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers biedt een uniek aanbod van producten en diensten, gericht op zowel industriële, als explosiegevaarlijke (ATEX) omgevingen. ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma, met een vaste waarde... Lees meer