Animatie van crème-productie in installatie J-Tec

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Animatie van crème-productie in installatie J-Tec

Bij J-Tec is het onze absolute prioriteit de meest geavanceerde en recente technologieën te integreren in de proces oplossingen die we ontwerpen. Wij garanderen dit door te blijven investeren in onze mensen en in onze R&D afdeling. Daarboven geloven wij als bedrijf ook sterk in het delen van kennis met onze klanten waardoor we hen continu kunnen ondersteunen in het verbeteren en opwaarderen van hun bestaande installaties.

Vanuit dat oogpunt hebben wij een animatie-film gecreëerd die u meeneemt achter de schermen van een crème-productie-installatie.

De animatie is gebaseerd op een Greenfield project dat J-Tec succesvol heeft opgeleverd in opdracht van een gerenommeerde multinational, actief in de voedingsindustrie. Met dit project is J-Tec erin geslaagd een uiterst efficiënte installatie op te leveren die de productiecapaciteit aanzienlijk heeft verhoogd.

Watch article videoicon.arrow--dark Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

J-Tec Material Handling

J-Tec ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen. Wij bouwen complete turn-key installaties, vernieuwen en/of automatiseren bestaande installaties en leveren individuele componenten, en... Lees meer