Altijd binnen de maat van de pallet stapelen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Altijd binnen de maat van de pallet stapelen

Votech ontwikkelt voor steeds meer van haar klanten een palletiseermachine in combinatie met een stapelschacht.

Deze combinatie resulteert in perfect strakke en kaarsrecht gestapelde pallets, waarbij de lading ten allen tijde binnen de maten van de pallet blijft. Hierdoor zijn beschadigde ladingen in palletstellingen of tijdens transport verleden tijd.

De stapelschacht bestaat uit vier zijden rondom de pallet. Tijdens het beladen is de pallet aan vier zijden afgesloten, waardoor de lading altijd perfect op zijn plaats blijft liggen.

De stapelschacht van Votech is zeer flexibel te gebruiken. De stapelschacht stelt zich namelijk automatisch in voor verschillende palletmaten.
Daarnaast is niet alleen het stapelen van zakken mogelijk, maar kunnen ook dozen, balen en trays perfect in de stapelschacht worden gestapeld.

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van de Votech stapelschacht of bent u benieuwd naar welke voor u van toepassing zijn? Neem gerust met ons contact op en wij helpen u graag

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Votech B.V.

VOTECH staat voor het ontwikkelen en produceren van industriële verpakkingsmachines-, palletiseermachines, stretchhood machines en pallettransportsystemen voor stortgoederen in flexibele verpakkingen van 1 tot 50kg. Votech BV: • Ontwikkelt alles in... Lees meer