Algemene Ledenvergadering in combinatie met netwerkevent

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Algemene Ledenvergadering in combinatie met netwerkevent

Dinsdag 2 december 2014 organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering weer buitengewoon ongewoon! Deze keer in samenwerking met de Jaarbeurs en in combinatie met het groots netwerkevenement ‘Machevo Connect 2014’.

Het eerste uur houden we in sneltreinvaart onze Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats in het Auditorium van de Jaarbeurs Utrecht. Daarna gaat hét netwerkevenement voor de procesindustrie van start op het Media Plaza van de Jaarbeurs; ‘Machevo Connect 2014’. Het programma bevat uiteraard zeer veel netwerkmomenten maar ook wervelende lezingen met top sprekers, zoals Remco Claassen en Jacqueline Fackeldey.

Tijdens ‘Machevo Connect 2014’ komen alle genodigden van Machevo en Industrial Processing van de Jaarbeurs bijeen, zodat alle deelnemers de synergie van beide organisaties kunnen ervaren. In de verschillende zalen vinden parallelsessies plaats met interessante of inspirerende lezingen. Daaronder topspreker Remco Claassen; de rebelse spreker, trainer en auteur die de deelnemers op verfrissende en humorvolle wijze zal laten nadenken over leiderschap, effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Heeft u daarna nog een prangende vraag? Trek dan Remco aan de bar nog even persoonlijk aan zijn jasje. En dan is daar ook Drs. Jacqueline Fackeldey; klantropoloog, auteur en wakker-schudder met een inspirerend verhaal over social media en social business. Tot slot kunnen alle deelnemers tijdens de afsluitende netwerkborrel, onder het genot van een dinerbuffet, napraten of gewoon even bijkomen van deze enerverende middag.

Deelname is kosteloos voor leden van de Machevo & Bulk Vereniging, maar aanmelden is in verband met de organisatie van het evenement noodzakelijk. Meer informatie vindt u op www.machevo.nl.

Locatie
Locatie Media Plaza met Auditorium
Jaarbeurs, Entree Oost
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Tijden
Aanvang ALV: 13.00 uur (ontvangst 12.30 uur)
Aanvang Machevo Connect: 13.45 uur (ontvangst 13.15 uur)
Eindtijd: 19:30 uur

Geschreven door

Logo van:Algemene Ledenvergadering in combinatie met netwerkevent

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer