Akros-Henschel wordt Danieli Henschel

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Akros-Henschel wordt Danieli Henschel

Akros Henschel werd onlangs gekocht door de italiaanse bedrijvengroep Danieli.
Akros Henschel is één van de eerste wereldwijde bedrijven gespecialiseerd in de vervaardig-ing van verschrootmachines voor de schrootrecyclage.

Danieli is wereldleider in de productie van elektrische hoogovens en smeltinstallaties voor de ijzer-en staalindustrie. In 2010 werd ook al Lynxs, Engelse fabrikant van brekers, opgenomen in haar portefeuille en dit als aanvulling in hun bestaande pakket van Danieli. Haar hoofdkantoor is gelegen in Chambéry (Frankrijk) en beschikt eveneens over een vestiging in Kassel (Duitsland) en Moskou (Rusland).
Akros Henschel is gespecialiseerd in hydraulische scharen, persen, en voorbrekers. Sinds 1970 heeft Akros- Henschel al meer dan 450 grote schrootverwerkingsinstallaties geleverd in diverse Recyclage bedrijven.

Deze 3 bedrijven samen kunnen perfect een oplossing of toepassing bieden op het vlak van schrootverwerking.
Daarnaast is Danieli Group met een jaarlijkse omzet van meer dan 3 miljard€ één van ‘s werelds grootste industriële engineering- en productiebedrijf.

Bij deze willen wij u dan ook als eerste op de hoogte brengen van de naamsverandering van Akros Henschel in Danieli Henschel.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer