Agro & Food INSIDE

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Agro & Food INSIDE

Bij Inventech Benelux kunt u de nieuwe uitgave van haar huisorgaan INSIDE opvragen. Deze INSIDE is volledig gewijd aan “Agro & Food” toepassingen. U vindt hierin een overzicht van apparatuur voor de analyse van voedingsmiddelen, granen, zaden, meel, huisdiervoeders, veevoeders en aanverwante producten. Inventech is de exclusieve vertegenwoordiger van Perten Instruments, Analytical Spectral Devices en Chopin.
Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van NIR is Perten uitgegroeid tot dé specialist voor “ food” en “ feed” toepassingen. Voor metingen in het veld is het uitgebreide programma van Analytical Spectral Devices een interessant alternatief.
Voor een vakkundig advies, applicatie support en onderhoud van deze apparatuur kan Inventech Benelux u de lokale ondersteuning geven.

Deze INSIDE kunt u ook href=http://www.solidsprocessing.nl/downloads.php?id=2369&lnk=6 target=_new>hier downloaden (2.5 Mb).

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer