Agent voor °Celsius in Zweden

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Agent voor °Celsius in Zweden

Voor de Zweedse markt heeft Celsius vertegenwoordiging gevonden in Roland Carlberg Processystem AB uit Göteborg, Zweden. Per 1 mei 2010 zijn zij het aanspreekpunt in Zweden op het gebied van schroefwarmtewisselaars.

Roland Carlberg Processystem AB combineert engineering en technologie waarbij ze klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen kunnen bieden op het gebied van verpakking, fluids- en poedertechnolgie. Om dit te kunnen bewerkstelligen werken zij samen met Europese marktleiders op dit gebied en bedienen hiermee exclusief de Zweedse markt.

Verschillende technieken op het gebied van koelen, drogen en verwarmen maken onderdeel uit van hun leveringsprogramma, maar de expertise met betrekking tot screw heat exchangers ontbrak nog.

Binnenkort zal een sales engineer van Roland Carlberg Processystem AB vanuit Zweden naar Drunen overkomen. Hij volgt een interne opleiding op het gebied van thermische processen, zowel in theorie als in de praktijk, in het Celsius Training Centre. Totdat deze opleiding is afgerond, zal de heer Roland Carlberg zelf de contactpersoon zijn voor de Zweedse markt.

Geschreven door

Logo van:Agent voor °Celsius in Zweden

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer