Advantech TPC-71W, compacte touchpanel PC

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Advantech TPC-71W, compacte touchpanel PC

De TPC-71W is een compacte touchpanel PC uitgerust met een NXP® i.MX 6 Cortex™ -A9 dual/quad-core processor. Het 7-inch TFT LCD-display met multi-touch glassensor is helder en duidelijk afleesbaar. De PC beschikt over 2GB DDR3L RAM en 8GB eMMC-opslag.

Voor een stabiele werking in zware industriële omgevingen ondersteunt de TPC-71W een breed bedrijfstemperatuurbereik (-20…60° C) en is van zowel VESA- als paneelmontage voorzien. De IP66-geclassificeerde front panel beschermt tegen binnendringen van water en stof.

Voor webgebaseerde bewerkingen biedt de TPC-71W een 10/100/1000 Mbps LAN met PoE ondersteuning waardoor hij via Power-over-Ethernet gevoed kan worden. De VNC Tools en browsers maken een snelle ontwikkeling van webapplicaties en gemakkelijke configuratie mogelijk. De TPC-71W ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder Linux Yocto en Linux Ubuntu met volledige QT-graphics om een ​​eenvoudige implementatie voor diverse toepassingen te garanderen.

Productspecificaties
– NXP® ARM® Cortex™-A9 i.MX6 dual/quad-core processor
– 7″ 16:9 Wsvga lcd met multi-touch P-CAP control
– True-flat IP66 front panel
– 2 GB DDR3L RAM
– 8 GB eMMC opslag
– 10/100/1000 Mbps LAN met IEEE 802.3at PoE-PD ondersteuning
– 1 Mb fram backup geheugen voor onverwachte stroomonderbrekingen
– Seriële poort (RS-232/485 en CAN 2.0 B)
– Ideaal voor snelle Web App development
– Ondersteunt Linux Yocto en Linux Ubuntu
– VESA en paneelmontage
– Bedrijfstemperatuur -20…60 °C

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer