Admix tekent exclusief contract met Delta-P Hygienic Process Equipment

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Admix tekent exclusief contract met Delta-P Hygienic Process Equipment

Admix Inc., specialist in mixen, dispergeren, emulgeren, homogeniseren en nat malen, heeft Delta-P Hygienic Process Equipment verkozen als exclusief distributeur voor de Benelux. Beide bedrijven hebben een sterke focus op de hygiënische markt en hebben dezelfde missie: het optimaliseren van de productie van onze klanten.

Sinds 1989 is het Amerikaanse bedrijf volledig gefocust op het mixen van poeders in vloeistoffen en het mixen van vloeistoffen. Hun ervaring heeft ertoe geleid dat een productlijn is ontwikkeld met grote diversiteit en unieke eigenschappen waarmee elk mixuitdaging een succesvolle oplossing kan worden geboden. Specialisten van Admix zijn markt georiënteerd waardoor op hoog niveau advies kan worden gegeven. Zij weten met welke uitdagingen u worstelt.

Laat ons u helpen met uw mix uitdaging. Er is zeer veel ervaring. Denk hierbij aan het mengen van water in concentraten, fruit in yoghurt, smaak-, geur- en kleurstoffen, tomatensauzen, chocoladesiropen, vitaminen, ijs, koolzuur in dranken, creëren van kleurpatronen, crèmes en lotions, jams en gelei.
Ook voor het verwerken van diverse poeders zoals Carbopol®, Methocel®, Opadry®, Avicel®, CMC, Xanthangom, guargom, soja-eiwitten, zetmeel, pectine en carrageen is erg veel ervaring aanwezig.

Delta-P beschikt over deze kennis en is getraind om u van de juiste adviezen te voorzien. Tevens hebben wij de beschikking over diverse testmachines die op advies kunnen worden ingezet op uw applicatie. Onze lab mixer is altijd beschikbaar om testen uit te voeren op uw locatie. De resultaten worden door ons met 100% garantie opgeschaald. Op deze wijze kunnen wij zorgen dat uw nieuwe product snel en goed in productie kan worden genomen.

Geschreven door

Delta-P Hygienic Process Equipment

Delta-P Hygienic Process Equipment richt zich als onafhankelijke distributeur op het leveren van hoogwaardige procescomponenten zoals pompen, dispergeermixers, warmtewisselaars, digitale load cellen, afsluiters en reserve-onderdelen in de markt waar hygiënische... Lees meer