Aardingsstation voor aardingsklemmen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aardingsstation voor aardingsklemmen

De gecertificeerde aardingsklemmen van ATHEX kunnen voorzien worden van een aardingsstation. Het aardingsstation is een duidelijk identificeerbare locatie waar apparatuur of installaties statisch kunnen geaard worden om gevaren uit te sluiten.

Tot 2 aardingsklemmen van Newson Gale kunnen aangesloten worden op dit aardingsstation, dat zelf verbonden is met de propere aarde van de site. Indien meer dan 2 items moeten worden aangesloten, kunnen verscheidene aardingsstations verbonden worden met elkaar om zo een veilig en betrouwbaar pad te vormen naar de aarde.

De aardingsstations zijn vervaardigd uit roestvast staal, en kunnen daarom gemonteerd worden in clean rooms en corrosieve omgevingen. Voor tangen die niet in gebruik zijn, werd een praktische opbergmogelijkheid voorzien.

Geschreven door

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers biedt een uniek aanbod van producten en diensten, gericht op zowel industriële, als explosiegevaarlijke (ATEX) omgevingen. ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma, met een vaste waarde... Lees meer