Aankondiging excursie Machevo naar Rockwool op 7 april 2015

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aankondiging excursie Machevo naar Rockwool op 7 april 2015

Hoe boots je in een productieproces een vulkaanuitbarsting na? Hoe krijg je een oven op een efficiënte en veilige manier heet genoeg om basaltgesteente te smelten? Wat komt er bij kijken om hier steenwol van te maken? Hoe reinig je de afgassen van dit proces? Wilt u antwoord op deze en andere vragen, neem dan deel aan de excursie van de Machevo & Bulk Vereniging naar de fabriek van ROCKWOOL in Roermond op dinsdag 7 april vanaf 13.00 uur.

Deelname is voor leden kosteloos. Inschrijven is in verband met de organisatie en veiligheidsvoorschriften noodzakelijk. Het aantal deelnemers is beperkt, dus reageer snel.

Programma
Het programma start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Rockwool nodigt ons uit om het programma af te sluiten met een netwerkborrel en hapjes.

Om op het afgesproken tijdstip met de presentatie en rondleiding te kunnen starten, verzoeken wij u een kwartier voor aanvang op de excursielocatie aanwezig te zijn, dus om 12.45 uur.

13:00 uur Ontvangst
13:30 uur Bedrijfspresentatie Rockwool
14:00 uur Fabrieksbezoek;
Bezichtiging en uitleg over de productielijn van steenwool. In de demo-ruimte komen de voornaamste producteigenschappen van steenwol aan bod.
15:30 uur Afsluiting

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden zie externe link.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Aankondiging excursie Machevo naar Rockwool op 7 april 2015

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer