Aangroei-ongevoelige niveauschakelaars

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aangroei-ongevoelige niveauschakelaars

Weighing & Inspection levert nu ook tilt switches in een uitvoering zonder kwik.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologie bieden deze sensoren dezelfde stabiliteit, gevoeligheid en prestatie als de traditionele kwik-gebaseerde Ramsey Tilt Switches.

Een combinatie van opto-electrische en solid state circuits in de sensor voorkomen storingen en voorzien stabiliteit.

De controle unit is verkrijgbaar in een Field Mount behuizing IP66 of DIN rail montage IP20 en heeft een ingebouwde instelbare vertraging, om valse alarmen te voorkomen

Meerdere modellen van de tilt sensor zijn verkrijgbaar voor diverse toepassingen met een grote verscheidenheid aan materialen en omstandigheden. Alle sensoren hebben een volledig ingegoten elektronica en worden geleverd met het nodige bevestigingsmateriaal.

Weighing & Inspection vertegenwoordigt naast de industriële weegapparatuur van Thermo Ramsey (dynamische weegtechniek) ook Laumas (statische weging), GraviControl® doorstroomweger en de merken Hycontrol (niveaumeting), H-sensortechnik (volumemeting), Franz Ludwig en EDIT (vochtigheidsmeting) en Loadrite (aan-boord weging).

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer