40 jaar Transportbanden Service Nederland BV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 40 jaar Transportbanden Service Nederland BV

Wat ooit begon als een lokale leverancier voor transportbanden in Arnhem in 1974 is uitgegroeid tot Nederlands grootste leverancier van transportbanden en technische rubber- en kunststofproducten met 6 vestigingen en 70 vaste medewerkers.

In een steeds sneller wordende wereld waarin technologische ontwikkelingen en innovatie onbegrensd zijn, blijft de rubber transportband nog steeds het meest gebruikte product om bulk materiaal van A naar B te transporteren. De ontwikkeling van het product heeft natuurlijk niet stilgestaan. Door verbeterde productietechnieken en toepassing van nieuwe en verbeterde garens voor weefsels zijn de rubber transportbanden betrouwbaarder geworden en verdergaande internationale normering heeft gezorgd dat producten kunnen worden geselecteerd naar hun toepassing en te verwachten levensduur.

TSN heeft de laatste 40 jaar een gestage groei doorgemaakt. Deze is mede mogelijk gemaakt door een trouwe klantenkring en de flexibiliteit van TSN om zich aan te kunnen passen aan de veranderde vraag en taakstelling van de klant. Het leveren en monteren van de transportband heeft de laatste tien jaar steeds meer plaatsgemaakt voor een compleet service concept.
10 jaar geleden is TSN onderdeel geworden van de wereldwijd actieve Duitse REMA TIP TOP concern. De bedrijfsnaam veranderde in REMA TIP TOP TSN. Met de toetreding tot de REMA TIP TOP organisatie werd TSN een onderdeel van een concern dat als fabrikant en service organisatie toonaangevend is.

REMA TIP TOP TSN laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. De komende maanden zullen acties en aanbiedingen ook voor de afnemers van REMA TIP TOP TSN een uitnodiging vormen om dit 40-jarig jubileum met ons mee te vieren.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark