24/7 service bij Van Beek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 24/7 service bij Van Beek

Van Beek is altijd beschikbaar voor service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Een telefoontje
Een telefoontje naar onze speciale servicetelefoon met nummer 06-53287258 is voldoende. Deze is op 3 januari jongstleden in gebruik genomen en 24/7 bereikbaar!

U kunt dit telefoonnummer bellen om uw servicegeval te melden aan onze afdeling service & after sales. Wij zullen waar mogelijk direct telefonische assistentie verlenen dan wel samen met u een afspraak inplannen voor een buitendienstmonteur.

U kunt vanaf nu ook online een servicebezoek aanvragen. Laat uw gegevens achter op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard blijft het vertrouwd aanvragen van href=mailto:[email protected]?Vraag_mbt_service_via_SolidsProcessing.nl>service via e-mail en telefonisch tijdens kantooruren mogelijk.

U bent dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week verzekerd van een directe reactie en snelle oplossing door eerstelijns hulp bij storing!

Geschreven door

Logo van:24/7 service bij Van Beek

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer