easyFairs SOLIDS: Bezoekersregistratie on-line geopend!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: easyFairs SOLIDS: Bezoekersregistratie on-line geopend!

href=/site/solidsNL/solidsNL.php?lnk=1 target=_new>Klik hier voor gratis voorregistratie

De exposantenlijst van easyFairs® SOLIDs groeit gestaag door, maar één ding staat als een paal boven water: het vakevenement voor de stortgoederenbranche, dat plaatsvindt op 16 en 17 november 2005, zal zeker het beloofde overzicht geven van alle laatste ontwikkelingen in deze branche. U kunt vandaag nog zorgen dat u erbij bent om deze ontwikkelingen te bekijken, te netwerken en oplossingen te vinden voor de hedendaagse uitdagingen binnen uw bedrijf! De online registratie is geopend en u kunt uw gratis entreeticket aanvragen door href=/site/solidsNL/solidsNL.php?lnk=1 target=_new>hier te klikken . Bedrijven zoals onder andere Mettler Toledo, Sartorius Technologies, Ligtermoet, Lock Systems, SCA Packaging Tilburg, Eskens Benelux, Sweco Europe, WAM Group en Atimo Industrial presenteren hun nieuwe producten en diensten aan professionele bezoekers uit de (petro)chemie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie, mengvoederindustrie, metaalverwerking en minerale industrie. “De beurs biedt alles wat een bedrijf in stortgoederen nodig heeft om kostenefficiënt en met groeiende productiviteit te werken,” zegt Cornelien Baijens, Managing Director van easyFairs® Netherlands B.V. “Hoogste tijd om te zorgen dat deze mensen kunnen organiseren dat ze erbij zijn in november!”

Het programma van de beurs omvat de hele industrie: be- en verwerking van vaste en droge stoffen, meet – en regelapparatuur, transport- en vervoersystemen, opslag en verpakking en veiligheid en milieu.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer