Samenwerking easyFairs en ISA Europe

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Samenwerking easyFairs en ISA Europe

easyFairs en de International Society of Automation (ISA) kondigen hun samenwerking aan voor de technologiebeurs easyFairs Factory & Process Automation 2010.
ISA en haar Technology Partners ondersteunen de vakbeurs inhoudelijk met de organisatie van een tweedaags congres op de beursvloer.

`easyFairs is zeer verheugd te kunnen samenwerken met een toonaangevende vereniging en kennisinstituut zoals ISA.` zegt Philippe Willegems, Managing Director Belgium. `ISA en haar Technology Partners zullen internationale standaarden voor de automatiseringsmarkt, zoals ISA-88 en ISA-95, op de beurs presenteren. Dit technisch en managementgericht randprogramma biedt een toegevoegde waarde aan het beursprogramma.`

ISA Technology Partners zijn toonaangevende fabrikanten die hun producten en deskundigheid makkelijk toegankelijk maken voor automatiseringprofessionals die gebruik maken van of interesse hebben in de ISA-88 en ISA-95 standaard.

ISA-88 is de internationale standaard die helpt om flexibiliteit te realiseren in productieprocessen. ISA-88 kan worden toegepast in volledig geautomatiseerde, semi automatische en zelfs in volledig handmatige productieprocessen. ISA-95 is de internationale standaard voor de integratie van bedrijfs- en besturingssystemen. ISA-95 bestaat uit modellen en terminologie die gebruikt kunnen worden om te bepalen welke informatie moet worden uitgewisseld tussen de systemen voor verkoop, financiën en logistiek, en voor systemen voor de productie, het onderhoud en de kwaliteit.

`ISA biedt professionals de tools en resources die ze nodig hebben om in hun vakgebied uit te blinken,` aldus Pieter van der Klooster, Directeur van ISA in Europa. `Door dit partnerschap met easyFairs creëren we een breed podium voor kennisuitwisseling voor de Belgische industrie.”

Beide evenementen zijn gratis toegankelijk voor professionals.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer