Bedrijfsovername door Indutrade Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bedrijfsovername door Indutrade Benelux

Indutrade gelooft in autonoom functionerende bedrijven. Door een sterk betrokken, lokaal management zijn inspelen op marktsituaties, verbondenheid en ondernemerschap het beste geborgd. Voor uitbreiding van onze groep zoeken wij handels- en/of productiebedrijven die opereren in de zakelijke markt van technische componenten en/of medische hulpmiddelen. Wij komen graag in contact met ondernemers die van plan zijn hun bedrijf te verkopen. Spreekt onze bedrijfsfilosofie u aan? Neem dan contact met ons op. Het maakt niet uit of u zich nog in de oriënteerde fase bevindt.

Na overname blijft uw bedrijf bestaan in de hoedanigheid zoals u het heeft opgebouwd. Behoud van identiteit, cultuur en bedrijfsnaam zijn hierbij in goede handen. Bij voorkeur blijft ook het management op haar positie (of in ieder geval nog enige tijd). De intentie van Indutrade is bedrijven langdurig in eigendom te houden en door een redelijk rendement inkomsten te generen. Een gezond financieel beleid, waarbij investeren in de toekomst mogelijk blijft of door de groepsomvang zelfs verbetert, is essentieel om hierbij duurzaamheid te behalen.

U krijgt de kans synergievoordelen te behalen uit de samenwerking met onze bedrijvengroep. Dit gebeurt echter alleen op uw initiatief en daar waar u voordelen denkt te behalen. Het delen van praktijkervaring en marktverwachtingen wordt zeker gepromoot, hierbij is het informele netwerk tussen de bedrijfsdirecteuren een belangrijk middel.

Uw bedrijfsprofiel
Het is van belang dat uw organisatie een hoge expertise toevoegt aan de fysieke producten,
winstgevend is, een stabiele (groeiende) jaaromzet heeft en producten verkoopt met een repeterend karakter of waarbij servicewerkzaamheden stabiele inkomsten genereren. Voldoet uw bedrijf hieraan en overweegt u uw bedrijf te verkopen? Dan leren we u graag kennen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw informatie.

.

Geschreven door

Logo van:Bedrijfsovername door Indutrade Benelux

Indutrade Benelux B.V.

Hitma Groep B.V. Indutrade Benelux is de holdingmaatschappij van de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde Indutrade AB. De Indutrade-bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen... Lees meer