Vijfde Run for the Hunger project op 6 november 2011

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Run for The Hunger Project; op een sportieve manier zoveel mogelijk geld ophalen voor The Hunger Project. Doe mee!

Dit evenement is in toenemende mate hét loopevenement van ondernemend Nederland. Net als vorig jaar zijn start en finish in het Olympisch Stadion. De route loopt door het Amsterdamse bos.

In de tent kunnen deelnemers en andere betrokkenen kosteloos een hapje en een drankje te nuttigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor NPM Capital en SHV Holdings.

Het programma van de 5e Run for The Hunger Project ziet er als volgt uit:
·Vanaf 12.00 uur: Ontvangst en aanmelden in tent op middenstip Olympisch Stadion
·13.30 uur: Startschot voor de fietsers
·13.35 uur: Startschot voor de wandelaars
·14.00 uur: Startschot 5e Run for The Hunger Project
·15.15 uur: Verwachte aankomst laatste hardlopers
·16.00 uur: Prijsuitreiking en bekendmaking van de opbrengst
·17.30 uur: Sluiting

Deelnemen
Bedrijven kunnen een team inschrijven dat bestaat uit twee lopers die kiezen voor 10 km en vier lopers voor 5 km. Samen dus 40 km. De totale tijd telt voor de wedstrijd. Inmiddels hebben al 63 bedrijven zich ingeschreven. De organisatie hoopt dat de grens van 100 teams wordt overschreden.

Liever wandelen of fietsen?
Individueel kan men zich ook inschrijven voor wandelen (ongeveer 5 km) en/of fietsen (ongeveer 10 km). Zo is deelname aan de NPM Capital Run voor iedereen mogelijk.

Opbrengst voor Benin
The Hunger Project is een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzaam einde van de honger wereldwijd. Dit doet ze door ondernemerschap en leiderschap te stimuleren, zodat mensen zelf het heft in handen kunnen nemen op weg naar een leven zonder honger.
Een van de millenniumdoelen van de VN is het in 2015 wereldwijd halveren van het percentage mensen dat honger lijdt. NPM Capital wil bewijzen dat het mogelijk is het millenniumdoel op een specifieke plek, namelijk Benin, te realiseren. Daarom is de opbrengst van de loop op 6 november voor Benin. Katakle is de naam van een groep investeerders, die zich inzet voor het einde van de honger in dit West-Afrikaanse land. Deze investeerdersgroep is in 2008 opgericht en heeft de ambitie om in tien jaar tijd ten minste 10 procent van de plattelandsbevolking in Benin duurzaam hongervrij te maken.

De Wilde Ganzen vermenigvuldigen de opbrengst van The Run

Inschrijven
Alle informatie over de bedrijvenloop, The Hunger Project en het Olympisch Stadion is overzichtelijk bijeengebracht op www.npmcapitalrun.nl (klik op externe link hieronder). Via deze site kan men zich ook inschrijven.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark