Solids beurs 2011 goed bevallen voor Insolids, Climexx en Nedfilter

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solids beurs 2011 goed bevallen voor Insolids, Climexx en Nedfilter

De jaarlijkse Solids beurs is voor zowel Insolids als Climexx en Nedfilter weer goed bevallen. In Ahoy Rotterdam werden er op zowel op woensdag 5 oktober als donderdag 6 oktober goede gesprekken gevoerd met zowel bestaande klanten als potentiële klanten. Door de aanwezigheid van diverse bedrijven vanuit de Solids markt werden er ook in het vakgebied inhoudelijke zaken besproken.

Er kan teruggekeken worden op een succesvolle beurs, waarbij naast commerciële kansen ook zeker nieuwe en verfrissende ideeën opgedaan zijn. Deze ideeën kunnen weer worden meegenomen om innovatief te werk te blijven gaan.

Insolids, Climexx en Nedfilter zijn allen onderdeel van Vlint Holding. Vlint Holding is een hecht samenwerkende groep van bedrijven gevestigd in Almere. De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen binnen hun eigen marktgebieden in de clusters bouw, filtratie, solids handling, technisch textiel, en technische dienstverlening.

De werkmaatschappijen maken onderdeel uit van een hechte organisatie. Binnen deze organisatie worden overkoepelende faciliteiten gedeeld op het gebied van huisvesting, automatisering, personeel & organisatie en administratie.

Geschreven door

Vlint

Vlint Door onze kennis van solids handling, filtratie, reconditionering en luchtverdeling gaan we door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak. Deze complete en unieke aanpak betekent dat onze technisch... Lees meer