Samenwerking Nedfilter en BWF

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Samenwerking Nedfilter en BWF

Nedfilter is sinds 1934 ( het jaar waarin het door Nedfilter overgenomen Stokvis&Smits een samenwerking is aangegaan ) in Nederland de exclusieve partner van BWF, ’s werelds grootste producent van filtermedia.

BWF Envirotec is s werelds meest toonaangevende leverancier van filtermedia voor industriële ontstoffing, product filtratie en solids/ liquid scheiding. Het hoofdkantoor is in Beieren, Duitsland. BWF produceert producten over de hele wereld, waaronder in Australië, China, India, Italië, Rusland, Turkije, Tsjechische Republiek en de Verenigde Staten en heeft een distributienetwerk in meer dan 50 landen. BWF is markt-gedreven en staat voor aangepaste oplossingen en uitgebreide service.

Al in 1968 introduceerde BWF als eerst synthetisch naaldfilt zoals filtermedia. Vandaag de dag produceert BWF jaarlijks meer dan 7.000.000 kant-en-klare filtermedia, welke wereldwijd gebruikt worden onder de merknaam Needlona®. Sinds 1992 is BWF ISO 9001 gecertificeerd.

Nedfilter spant zich in voor een schone wereld. Wij leveren dagelijks een wezenlijk aandeel in luchtfiltratie, ontstoffingsfiltratie en procesfiltratie. Voor welzijn, gezondheid, veiligheid en een optimaal productieproces.

Nedfilter werkt nauw samen met BWF. Deze intensieve samenwerking resulteert in voordelen voor u als onze klant d.m.v. laboratorium analyse van filters in problematische omstandigheden, levensduur onderzoek, inhoudelijk overleg over selectie van speciale filtermedia voor bijzondere toepassingen en natuurlijk snelle reactie op uw behoeften.

Filtratie heeft door de jaren heen een enorme vlucht genomen. De succesformule? Het juiste filter op de juiste plaats en regulier onderhoud. Dat maakt filtratie tot een specialisme op zich. Nedfilter is totaalleverancier: van filterkeuze tot plaatsing en onderhoud. Daar kunt u op vertrouwen.

Geschreven door

Vlint

Vlint Door onze kennis van solids handling, filtratie, reconditionering en luchtverdeling gaan we door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak. Deze complete en unieke aanpak betekent dat onze technisch... Lees meer