Marco Geradts versterkt sales team Coperion Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Marco Geradts versterkt sales team Coperion Benelux

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling en bijbehorende service. Coperion uw partner in de kunststof, chemische, aluminium, farmaceutische en voedingsindustrie, heeft zich sinds 1 februari 2012 versterkt met een nieuwe sales engineer voor competence centre materials handling.

Marco Geradts is de naam en na een intensieve interne opleiding op het hoofdkantoor in het Duitse Weingarten zal hij de gesprekspartner zijn voor projecten in de food, mineralen en algemene chemie. Gezien zijn ruim 20-jarige ervaring in de stortgoedtechnologie is Marco geen onbekende in de branche en Coperion verwacht bestaande en nieuwe klanten nog beter te kunnen bedienen. Marco zal zeer nauw samenwerken met collega Rudi Stoelen die zich meer zal concentreren op de kunststof producerende en verwerkende industrie.

Met de ervaring en kennis van het complete Coperion team staan wij klaar u nog beter van dienst te zijn.

Geschreven door

Logo van:Marco Geradts versterkt sales team Coperion Benelux

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer