Inadco verwerft wederom de PIP innovator status

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inadco verwerft wederom de PIP innovator status

Inadco neemt ook dit jaar weer deel aan de vakbeurs Industrial Processing 2012 welke wordt gehouden van 2 t/m 5 okt in de jaarbeurshallen te Utrecht. Hier zal de nieuwste versie van onze Vochtanalyser voor stortgoederen tentoon worden gesteld waarmee tijdens de Proces Innovatie Prijs 2012 de innovator status is verworven. Ook in 2010 hebben wij met de inzending van de vorige generatie vochtanalyser de PIP innovator status verworven.

De Vochtanalyse-apparaat is geschikt om het vochtgehalte in stortgoederen te bepalen met een fractiegrootte van 0,01mm tot 80mm, kan In-line of off-line worden gebruikt, heeft een meetbereik van 0,1% -60% op basis van nat en droog en een nauwkeurigheid tot 0,1%. Positieve meetresultaten zijn al behaald met materialen welke worden gebruikt in industrieën als Betonfabricage (zand), Bakstenen produktie (klei) en Biomassa-Energie centrales (hout) maar ook in het meten van mais, zout, glas, potgrond en diervoeders.

De beurs loopt van 2 t/m 5 oktober waarbij er op donderdag een avondopening zal zijn tot 20.00 uur.
Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober sluiten de deuren om 17:30 uur en op vrijdag 8 oktober om 17:00 uur.
Heeft u vragen over het meten van vocht in stortgoederen en wilt u de beurs komen bezoeken dan is het mogelijk om op onze website gratis toegangskaarten aan te vragen.

U kunt ons vinden in hal 10 stand D049

Geschreven door

INADCO

INADCO Engineering INADCO Moisture Measurement ontwikkelt en produceert meetapparatuur geschikt voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene stortgoederen, zonder gebruik te maken van talloze calibratielijnen voor elk product. Specialiteit... Lees meer