Verbruggen Palletizing Equipment genomineerd voor Flevopenning 2012

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verbruggen Palletizing Equipment genomineerd voor Flevopenning 2012

Maandag jl. maakte het projectbureau Flevopenningen bekend dat Verbruggen genomineerd is voor de verkiezing van de meest innovatieve onderneming van Flevoland 2012. Vanuit de meer dan 35 voorgedragen bedrijven, zijn zij geselecteerd tot de laatste 3 in deze verkiezing.

Het doel van Verbruggen is om haar opdrachtgevers een middel in handen te geven om hun produkt op een zo mooi mogelijke manier te presenteren aan hun afnemers. Met de geavanceerde Verbruggen machines kan dit resultaat bereikt worden op een snelle en efficiënte manier. Teamwork, ervaring en innovatie vormen de basis in de communicatie met haar (potentiële) opdrachtgevers.

Door te luisteren naar haar opdrachtgevers en signalen uit de markt, kan Verbruggen zich continue ontwikkelen. Het toepassen van composiet in haar palletiseermachines is dan ook een logische stap. Inmiddels is Verbruggen in een vergevorderd stadium in de ontwikkeling van een manipulator met composiet onderdelen. (De manipulator positioneert de zakken op de pallet.)

De uitslag van de verkiezing – meest innovatieve onderneming 2012 – wordt bekend gemaakt tijdens het Flevopenningen-gala 2012, dat wordt gehouden op vrijdag 22 maart 2013.

Geschreven door

Verbruggen Palletizing Solutions

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines. Al bijna... Lees meer